For dem ville Gud gjøre kjent hvilken rikdom av herlighet det er i denne hemmeligheten blant hedningene, det er Kristus i dere, håpet om herligheten.» (Kol.1:27)

Mange kristne lever hele sitt liv som tiggere i stedet for å innta sin plass som arvinger, sønner og døtre av Gud. (Gal.4:6-7)

Deres liv består av å be, søke og tigge om velsignelser som Gud allerede har investert og gitt oss i sin Sønn. De har ikke sett den store hemmeligheten, at Gud har velsignet oss med all åndelig velsignelse i Kristus Jesus.

( Ef.1:3)

Guds ord sier at Kristus er den store hemmeligheten og at Han bor i deg. Alle disse velsignelsene, som du søker, bor allerede på innsiden av deg. Oppdag din arv i Kristus og slutt å leve ditt liv som tigger og evig søker!

«Men vi har denne skatten i leirkar, for at den veldige kraften skal være av Gud og ikke av oss.»(2 Kor.4:7)

Det kan være så som så med leirkaret (legemet vårt), men du verden for en skatt, som bor på innsiden!

Smith Wigglesworth sa at han var tusen ganger større på innsiden enn på utsiden.

Hva er svaret på din streven og søken?

Oppdag Kristus i deg og at alt du noen gang trenger, finnes i Han. Frigjør den kjærligheten og kraften, som allerede bor i deg gjennom din bekjennelse og dine handlinger.

Ros deg i Kristus, ved å bekjenne at Kristus bor i deg. Han er din rettferdighet, visdom, kraft, kjærlighet og styrke. Den Største bor i deg. Han har gjort deg til en seiersherre. Du kan gå ut og spre kunnskapen om Ham, som en velduft på et hvert sted.