For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave. Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal skryte av seg selv ( Ef 2:8-9 ).

Derfor så står det: “Av nåde er vi frelst, og det er ikke deres eget verk, er ikke det flott! ” Du tenker kanskje: “Ja men så god som jeg har vært.” Og det har du nok i egne øyne. Eller kanskje du sier: “Ja, men du skal høre hvor lenge jeg har bedt, denne uken her har jeg bedt spesielt lenge.”

La meg heller oppmuntre deg til å speile deg i Guds ord! Da får du se hvordan du egentlig er. For når du ser deg i bibelen ser du hvordan du er, og kommer til å bli. Hvis vi gjør den feilen at vi ikke holder oss i Guds nåde, er vi kun en røver av det kaliberet som hang på korset ved siden av Jesus.

Han sa: ” Vel hvis du er Guds sønn, så stig ned av korset og frels oss!” Men han fikk ikke noe svar tilbake. Jeg liker derimot å være som den andre røveren som sa: ” Kom meg i hu, når du kommer i ditt rike! ” Da svarte Jesus: “Sannelig, I dag skal du være med meg i Paradis!”

Og det er nettopp det; la oss ikke glemme at vi ikke er noe bedre enn noen andre, men at vi trenger Guds nåde alle sammen! For det er av nåde at vi er frelst, og ikke av oss selv, men det er en Guds gave! Ta imot frelsens gave i dag! Ønsker deg en velsignet helg! ?❤️